HTML

A világ V-kategóriás szemszögből

Villamosos-utazós blog, némi szakmázással vegyítve. De főleg az előbbi.

Friss topikok

  • Fricy: Drezda klassz hely! Jó neked! A Postplatzról küldhetnél majd pár fotót. :) Kíváncsi vagyok milyen ... (2009.02.11. 21:38) Dresden grüßt seine Gäste!

Linkblog

2009.01.31. 17:35 Grgabácsi

Az első megálló

Sokadikként én is beállok a sorba, azaz mindenféle közlekedési képeket és útibeszámolókat fogok a netre rakosgatni. Mivel még alapfokú webdesignerként is kábé annyi esélyem lenne, mint Fekete Pákónak a Kazinczy-versenyen, így maradt az ilyesféle blogolós téma. Igyekszem viszont annál jobb minőségű tartalommal megtölteni.

A fő apropót egy kéthónapos németországi tartózkodás adja, az itteni élmények és látottak valószínűleg dominálni fognak, de régebbi utazgatásaim (pl. Bréma, Krakkó) is előbb-utóbb felkerülnek ide. Aztán persze előfordulhat, hogy valami másról fog szó esni, lévén nem vagyok azért teljesen villamosfejű.

A címmel kapcsolatban némi magyarázat: "V" kategóriás jogosítvány szükséges ahhoz, hogy valaki villamost vezethessen. Nekem van ilyen, használom is, szóval erről az oldalról is van némi közöm a villamoshoz.

A berregő már szól, az ajtók záródnak. Az első megálló....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kontrollerforgato.blog.hu/api/trackback/id/tr72914618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása